Schedule

Wednesday 12th

Breakfast 7:30-8:00am
Registration 7:00-9:00am
Welcome 9:05-9:15am Opening Address
Speaker #1 9:15-10:00 Chris Bowden- Vultures
Speaker #2 10:15-11:30am Pete McClelland- Island Sp.
Posters #1,2 11:45-12:15 Fayomi & Murn
Lunch Break 45 minutes
Speaker #3 1:00-1:45pm Coym- Prairie Chickens
Speaker #4 2:00-2:45pm Lynch- Pop. Biology
Speaker #5 3:00-3:45pm Pittman- Cranes
Refreshments 30 minutes
Speaker #6 4:15-5:00pm Bell- Takahe
Speaker #7 4:15-5:00pm Bruslund- Walsrode
Dinner Break
Cocktail & Social 8:30pm...

Thursday 13th

Breakfast 7:30-8:00am
Speaker #1 8:00-8:45am Duff- Cranes
Speaker #2 9:00-9:45am Steiner- Loggerhead Shrikes
Coffee Break 30 minutes
Speaker #3 10:15-11:00am Lacroix- Bustards
Posters #3,4 11:15-12:00pm Hughes & Farabaugh
Lunch Break 60 minutes
Speaker #4 1:00-1:45pm Conrad- Rails
Speaker #5 2:00-2:45pm Lieberman- Hawai'i
Speaker #6 3:00-3:45pm McClelland- Teal
Refreshments 30 minutes
Speaker #7 4:15-5:00pm Kesler- Kingfishers
Speaker #8 5:15-6:00pm Bowden- Ibis
Dinner Break 120 minutes

Friday 14th

Breakfast 7:30-8:00am
Speaker #1 8:00-8:45am Lindholm- Hummingbirds
Speaker #2 9:00-10:45am Switzer- Spix's Macaws
Coffee Break 30 minutes
Poster #5 10:15-11:00am McInnes- Disease
Roundtable #1 11:15-12:00pm Roundtable Discussion
Lunch Break 60 minutes
Speaker #5 1:00-1:45pm Taylor- Pediatrics
Speaker #6 2:00-2:45pm Lubbock- Waterfowl
Speaker #7 3:00-3:45pm Horsfield- Palm Cockatoos
Refreshments 30 minutes
Speaker #8 4:15-5:00pm Karsten- Insects
Speaker #9 5:15-6:00pm King- Flamingoes
Dinner Break 120 minutes

Saturday 15th

Breakfast 7:30-8:00am
Speaker #1 8:00-8:45am Leon- Bustards
Speaker #2 9:00-9:45am Wallace- Condors
Coffee Break 30 minutes
Posters #6,7 10:15-11:00am Murn & Karsten
Roundtable #2 11:15-12:00pm Roundtable Discussion
Lunch Break 60 minutes
Speaker #4 1:00-1:45pm Lopez- Quetzals
Speaker #5 2:00-2:45pm Bruslund- Madagascar
Speaker #6 3:00-3:45pm Bell- Kiwis
Refreshments 30 minutes
Speaker #7 4:15-5:00pm Bird- Kestrels
Speaker #8 5:15-6:00pm Seddon- Reintro
Dinner Break 120 minutes
Cocktail 8:30pm...

Sunday 16th

Breakfast 7:30-8:00am
Speaker #1 8:00-8:45am Williams- Burrowing Owl
Speaker #2 9:00-9:45am Horsfield- Cape Parrots
Coffee Break 30 minutes
Speaker #3 10:15-11:00am Cornejo- Horned Guans
Posters #8,9 11:15-12:00pm Farabaugh & Murn
Lunch Break 60 minutes
Speaker #4 1:00-1:45pm Switzer, Richard
Speaker #6 2:00-2:45pm Ward- Orioles
Speaker #7 3:00-3:45pm Connors- Black Cockatoos
Speaker #8 4:15-5:00pm Karsten- Private & Public Sectors
Banquet 6:30-8:00pm
Closing Ceremonies 8:00-10:00pm
© 2019 ISBBC  |  designed by Steve Silva